Suorita hygieniapassi

Haluatko suorittaa edullisesti hygieniapassin, tai tarvitseeko vaikkapa työyhteisösi elintarvikehygienian koulutusta?

Olen Eviran valtuuttama hygieniatestaaja ja kouluttaja Maisa Saloniemi (ent. Maija-Liisa Välimäki). Teen hygieniaosaamistestejä eli hygieniapasseja Turun seudulla, mutta tarvittaessa myös muuallakin Suomessa. Koulutan ja testaan yrityksiä ja yhdistyksiä heidän omissa tiloissaan edullisesti. Otan vastaan testin tekijöitä myös kotonani Turun Nättinummessa, jossa voi olla kerrallaan korkeintaan kaksi testattavaa. Koulutan omavalvonta-asioissa ja autan omavalvontasuunnitelmien tekemisessä.

Erityisosaamistani ovat testit selkokielellä, englanniksi ja tulkatut testit sekä muut erityistestit. Koulutan paitsi suomeksi myös tulkin kanssa.Kerron mielelläni lisää palveluistani, ota yhteyttä!

Käy myös fb sivuillani

Kuka tarvitsee hygieniapassia?

Hygieniaosaamistesti on pakollinen elintarvikealalla työskenteleville. Sitä tarvitsevat ravintoloissa, kahviloissa tai tehtaissa työskentelevät. Myös esimerkiksi torimyyjät, puutarhatöissä elintarvikkeita käsittelevät ja elintarvikkeita kuljettavat tarvitsevat hygieniapassin. Se osoittaa, että haltijalla on tarvittava elintarvikehygieniaosaaminen. Työnantajat edellyttävät usein hygieniapassin suorittamista ennen työhön palkkaamista. Opiskelijoille hygieniaosaamistodistus avaa paljon työmahdollisuuksia. Lue lisää testistä.

Hygieniakonsultti Maisa Saloniemi

Olen yksityisyrittäjä MMM, kouluttaja Maisa Saloniemi. Perustin yritykseni vuonna 2012 nimellä Maija-Liisa Välimäki ja olen toiminut aiemmin useita vuosia yrittäjänä Elintarvikekonsultointi Välimäki -nimisessä yrityksessä. Eviran hyväksymänä hygieniatestaajana olen toiminut vuodesta 2002 lähtien. Olen kouluttanut, testannut ja opettanut elintarvikealalla viimeksi Turun ammatti-instituutissa, jossa toimin sekä nuorisoasteen opettajana että aikuiskouluttajana.

Uusin kirjani ilmestyi viime syksynä ja on nimeltään: Hallitse elintarvikehygienia. Se on yritykseni kustantama ja toinen kirjoittaja on Tuija Ijäs, jonka kanssa olemme kirjoittaneet yhdessä yli 20 vuotta. Kirjan kansi on kuvassa alla. Kirjasta otettiin neljäs painos syyskuussa 2017.

Hygieniapassi plus on Otavan kustantama täysin uudenlainen digitaalinen opiskelumateriaali hygieniapassitestiin.

Käy tutustumassa: http://otava.fi/oppimateriaalit/ammatti-ja-aikuisk...

Selkokieliseen kirjaan Ruokaa hygieenisesti on julkaistu verkko-opiskelumateriaali. Kirjasta on otettu vuonna 2017 kolmas tarkistettu painos ja kirja sai selkologon. Kirjan kansi kuvassa alla.