HYGIENIAKONSULTTI
MAISA SALONIEMI

Perustin oman yritykseni vuonna 2012 nimellä Maija-Liisa Välimäki. Olen toiminut yrittäjänä jo aiemminkin useita vuosia.

Olen toiminut hygieniapassitestaajana vuodesta 2002 lähtien. Opetin Turun ammatti-instituutissa nuorisoasteella ja toimin aikuiskouluttajana vuoteen 2011 saakka.

Olen kirjoittanut yli 20 yleistä elintarvikehygieniaa koskevaa oppimateriaalia.

Viimeisin kirjani alalta on vuonna 2016 ilmestynyt Hallitse elintarvikehygienia. Uusittu painos kirjasta ilmestyy 22.9. 2021. Nimi on sama, mutta sisältö on päivitetty vastaamaan nykyistä lainsäädäntöä sekä hygieniapassitestien vaatimuksia. Kirjoja saa meiltä tekijöiltä suoraan tai esimerkiksi Bookyn kautta.

Olemme teoksen toisen kirjoittajan Tuija Ijäksen kanssa tehneet noin 30 vuoden ajan oppimateriaaleja yhdessä. Hallitse elintarvikehygienia on yritykseni kustantama. Myös uusitun kirjan kannen näet vieressä.

Hygieniapassi plus on Otavan kustantama digitaalinen opiskeluaineisto hygieniapassitestiin, joka uudistettiin tänä keväänä.

Selkokieliseen kirjaan Ruokaa hygieenisesti liittyvä verkko-opiskelumateriaali on käytettävissä ilmaiseksi.
Kirjasta otettiin 2017 uusi painos, joka on saanut selkologon. Tämäkin kirja uudistetaan ajantasaiseksi ja ilmestyy ensi keväänä.

Ruokaa-hygieenisesti

Kerron mielelläni lisää palveluistani, ota yhteyttä!

Uusin kirjani on Elintarvikkeet tunne ruokasi,

joka on yleisteos kaikista ruuista ja juomista.

Tämä kirja on saatavana suoraan minulta. Sitä saa myös Ad Librikseltä


Voit tilata sen myös esim. Bookyn kautta täältä.